Meny
Annons
Annons

I natt

Drömde jag att jag hade en kärleksaffär med Alex Schulman. Han var mycket passionerad, och sade att han var trött på livet med Amanda och att det hade blivit så platt och tråkigt sedan de fick deras dotter Charlie. Jag liksom ”flöt” på och njöt av hans uppmärksamhet. Då och då kom ångesten krypande och jag tänkte att jag snart måste välja mellan honom och Nicholas (min pojkvän).

Det var en konstig dröm. Vad är det konstigaste ni har drömt?

TRANSLATION: A weird dream.

6 kommentarer
 • Anna

  Jag drömde också att jag hade en kärleksrelation med Alex Schulman igår! Det var väldigt underligt. Jag funderade mycket på det på dagen. Konstigt att du drömde samma sak.

 • Ida Pyk

  HAha, va stört! Vad handlade din dröm om? Jag har inte heller kunnat släppa min dröm riktigt, den var så märkligt närvarande och på riktigt… skumt!

 • Anna

  Jag minns inte riktigt, Amanda och Charlie var inte med i bilden utan det var jag och Alex. Han var (och är) ganska mycket äldre än mig (jag är 18) så det kändes förbjudet och lite fel. Men vi visste båda att vi älskade varandra väldigt mycket så vi visste att tids nog skulle vi få vara tillsammans. När jag vaknade kände jag mig nästan lite förälskad! Om han bara visste att tjejer drömmer kärleksdrömmar om honom!

 • idap

  Haha, va roligt. Jag kände mig också förälskad, men mest i drömmen. När jag vaknade kände jag mig lite skamsen, för jag är ju kär i min kille. Men samtidigt hade jag kvar en konstig känsla i magen från drömmen som var så stark. Alex skulle bara veta!

 • Jenny

  En dröm på samma tema var när jag drömde att jag och Nordman (!) hade ett passionerat förhållande. Det slog gnistor om oss och sexet var fantastiskt. Han eggade verkligen upp mej i drömmen. Efter att aldrig ha ägnat en tanke på att han skulle vara het på något sätt, såg jag honom med andra ögon efteråt.

 • Ida Pyk

  Jenny: Haha, klockrent! NORDMAN!


AnnonsAnnons


AnnonsAnnons
Mobilsajt: / AV