Meny
Annons
Annons

Skrivarstuga

Nu är jag i Skåne hos min mamma. Här har jag fått ett eget litet rum, med ett eget skrivbord och en stol och en fin lampa. Det ska bli min ”skrivarstuga” under två veckors tid. För jag håller nämligen på att skriva klart min debutroman, som ska publiceras nästa år. I två år har jag skrivit på den, men först nu börjar alla bitar falla på plats. Tyvärr kan jag inte avslöja alltför mycket vad det handlar om, för då kanske min förläggare ryter till. Men en sak kan jag lova, och det är att ni kommer att bli de första som får ta del av smakprov och lansering. Men innan det måste jag låsa in mig och försvinna in i den där drömska, underbara bubblan som bara kan uppstå när man skriver. Ibland när jag skriver finns jag nästan inte till. Eller finns jag kanske mer än vanligt. En konstig känsla är det. En känsla i maggropen, i hela kroppen förresten. Förtvivlan och lycka på samma gång. Att förlora fotfästet och samtidigt känna sig mera närvarande än vanligt.Vad brinner ni för?

PS. Under de här två veckorna kan det hända att jag bloggar något mindre, men de beror inte på att jag har glömt er, utan bara på att jag har försvunnit i en annan låtsasvärld.

TRANSLATION: I will be in Sweden for two weeks, working on my novel.

8 kommentarer
 • http://prick.blogg.se Julia

  Åh vad kul att du ska släppa en roman! Du är en av mina absoluta favoritbloggare och mycket av det beror på att du är så duktig på att skriva och hitta fina och bra ord att formulera dig med. Jag ser verkligen fram emot att få läsa ditt verk sedan när det är färdigt!

 • http://www.behandlingavacne.se/orsaker/ Giorgios Pormaskar

  Mina nya men begagnade Canon S11 har kommit med posten. Ser så fram emot att ta film och foto med den. x

 • http://lavidabou.blogspot.se L

  Fina bilder, jag tror jag förstår känslan du beskriver. Underbart. Skriver du för hand?

  Kram

 • Ida Pyk

  L: Nej, jag skriver på datorn : )! Kram

 • L

  Okej, jag tänkte väl det. Jag önskar ibland att jag orkade skriva för hand, för att det känns så äkta. Men det går så mycket snabbare och enklare på datorn.. :)
  Kram

 • http://thecircusandme.blogg.se tilda

  åååh jag vill med skriva en bok och bo i låtsasvärld för ett tag. jag lovar att ha dig i min nattduksbordslåda med läggdagsböcker.

 • Clara

  men åh vad kul och gud vad jag ska köpa den boken.

 • Ida Pyk

  Åh, va glad jag blir att ni vill läsa min bok : )! Kram


AnnonsAnnons


AnnonsAnnons
Mobilsajt: / AV