Annons
Annons

Bilder ur mitt liv


 

Som ni kanske har märkt lägger jag inte längre upp bildspel i bloggen. Det är ett medvetet val. Jag tycker redan att det finns så många bloggar som bygger på bildmaterial, så många som gör det så bra och så många som gör det mindre bra.

Annons

Min blogg bygger inte på bilder (möjligen enstaka, vid tillfälle), den bygger på mina ord, tankar och funderingar kring mitt liv och kanske – förhoppningsvis – kan det också beröra ditt liv.

Om ni vill se hur jag bor, eller ser ut – följ mig på Instagram. Jag heter som jag heter: idapyk. Jag har varit och är kritisk till Instagram. Jag vet inte om jag tycker om att man ska tycka om eller inte tycka om varandras liv, men om ni vill tycka om eller inte tycka om mitt liv genom bilder i Paris. Följ mig där.

À bientôt


As you may have noticed I no longer post any images on my blog. My blog is, and will be, based on words (and random images). If you want to like or dislike my life through a camera lens; do it on Instagram – a medium I personally like and dislike. 

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar