Annons
Annons

Idag ska jag


 

Jag ligger efter i arbeten, efter i tvätt, i städning och livet överhuvudtaget. Idag ska jag, säger jag och jag vet att det kommer jag inte. Jag skriver listor; ”Att göra” står det och sedan kommer punkterna. Överst ligger det roligaste, nederst det jag går och drar mig för. Det kan alltså ta månader innan jag tar mig an de lägst prioriterade frågorna. Nu så, idag ska jag… Jag sätter mig vid telefonen, ringer till min bank, BNP Paris.

Annons

”VAR GOD VÄNTA!”

Säger telefonisten. Telefonen tickar, sekunderna går. Slutligen säger växeln att Monsieur Flosch nås tisdagar 14-17. Det är måndag.

Idag ska jag… Det får blir en annan dag. Idag ska jag skriva, för jag har turen att ha ett jobb som kommer högst upp på listan. Mitt jobb är det roligaste och det jag ser fram emot mest på hela dagen.

Vad ska ni göra idag?


Musts. 

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar