Annons
Annons

Jag säljer inte mitt skratt


 

Paris. Jag flyttade hit för att jobba som modell. Jag fick stå framför kameror och le och le och kan du titta lite mera hit, klick-klick. Jag du le lite mer? Lite större, sexigare. Så ja, precis. Klick-klick. Titta hit, SMILE!

Annons

Jag tyckte aldrig om det. Jag tycker inte om när folk säger åt mig, vad jag ska göra. Framförallt inte när jag ska le. Det är inte det att jag inte tycker om att le. Jag älskar att skratta, när det är mitt skratt. När jag ler för att jag är glad från magen, för att du sade något så roligt, för att jag tycker om dig, för att vi är tillsammans, vi två, för att du älskar mig. Inte för att du säger att jag ska le. Titta hit, SMILE!

Men jag gjorde det ändå. Jag log och log och skrattade och försökte. En gång sade min bokare i Paris till mig;

–       Ida, jag vet att du inte tycker om att le, men kan du inte göra det en gång, bara för mig?

Jag gjorde det. Men det var inte mitt skratt.

Vaddå, inte tycker om att le? Jag älskar att skratta, haha. Jag skrattar när någon får mig att göra det. Inte säger att jag ska. Inte när en fotograf, ska sälja mitt skratt för dyra pengar. Jag säljer inte mitt skratt. Hahahahaha.

TRANSLATION: My laughter is nor for sale.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar