Annons
Annons

Kolsyrat vatten i magen


 

Jag blir inte så ofta kär. Men när jag blir kär blir jag det i hela kroppen. Det är som kolsyrat vatten som bubblar överallt. I benen, i magen, i näsan, i fingertopparna. Framförallt i fingertopparna.

Annons

Jag bär mig åt som om jag inte riktigt vore klok ( jag är inte riktigt klok). Jag pratar och handlar bortom allt förnuft. Jag är oemottaglig för alla kloka argument. På alla sätt och vis är jag för mycket och överflödig (jag är för mycket och överflödig).

När kärleken är som bäst ger den mig en absolut känsla av frihet, lycklighet, evighet. Jag är inte rädd, inte fel, inte ful.

Jag är på andra sidan allt sånt i ett koncentrerat liv av rytm och ljus och glädje.


Bild från en gång jag var kär. Sedan dess har jag varit kär en gång till, det var i somras och han fick mig att skratta överallt (i fingertopparna, också).

Sedan finns det stunder då kärleken är på ett annat sätt, men det talar vi om en annan gång.

TRANSLATION: I dont fall in love that often. But when I do, I feel it everywhere. In my legs, in my stomach, in my nose, in my fingertips. I act like I am crazy (I am crazy). I take no good advice from anyone. I am to much in every kind of way (I am too much). But I dont feel scared, not wrong, not ugly. I am just absolutely happy. (The picture is from once when I was in love. Since I have been in love once more and it was this summer. He made me laugh everywhere – in my fingertips, too.)

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar