Annons
Annons

Meny Tisdag


 


Frukost:
Seeent. Äter en yoghurt (de är franska och små och smakar inte alls som i Sverige tyvärr, men om man blandar lite med soyamjölk går det bättre) med müsli och frukt. Mango och apelsinjuice till.

Annons

Efter det kaffe.
Lunch: på mitt favorithak Le Pain Quotidien, som på Rue des Archives i Le Marais. Restaurangen serverar biodynamisk (ekologisk) mat och har fantastiska sallader och hembakat surdegsbröd. Jag äter min älsklingsrätt som heter Le Atlantic och är en sallad med räkor, avokado, mango och salsa.
Middag: efter en lång dag med mycket castings är jag trötttrötttrött. Blir baguette, ost, ris, sallad och rökt lax.


Jag på Le Pain Quotidien, för att komma till deras hemsida klicka här.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar