Annons
Annons

Mina fem…


 

Guldkorn i Paris, klubbar

Le Baron
8:e arr. Metro: Alma-Marceau
6 avenue Marceau. Inträde: Gratis. Öppet: 22-05.
Den forna bordellen är Paris inneställe nummer ett. Här samlas hela kändiseliten, under modeveckan kryllar det av internationella namn och celebriteter. Lokalen är inredd i röd sammet från vägg till tak och i högtalarna spelar Paris hetaste dj:ar 80-talshits. Men du, kom tidigt!

Annons

Le Montana
6:e arr. Metro: Saint-Germain-des-Prés
28 rue Saint-Benoît (Boulevard Saint-Germain). Inträde:Gratis. Öppet: 22-05.
När nattens kung André Saraiva plötsligt bestämde sig för att ta över klubbens i Saint Germain (ligger vägg i vägg med Café de Flore) fullkomligt exploderade  hipphetsfaktorn. Väldigt chict!

Black Calvados
8:e arr. Metro: Alma-Marceau
40 avenue Pierre 1er de Serbe.
Öppet restaurang och bar 19.30-02, klubb 24-05.

Närmast kultförklarade restaurang och klubb där allehanda stjärnor ses. Sköm bort dig med lite parisisk lyx i den charmiga baren- här sippar skönheter som Angela Lindvall och Charlotte Gainsbourg drinkar.

ChaCha Club
1:a arr. Metro: Louvre-Rivoli
47 rue Berger. Inträde: Gratis, vid speciella event 10-20 Euro. Öppet: 19-05.

Dazed & Cinfuzed och Jeremy Scott har anordnat privata fester i denna kombinerade restaurang, bar och klubb. Trendigt med stora speglar och ett livligt dansgolv med disco, rock funk och rap. Bra tryck fredag-lördag.

Chez Moune
9:e arr. Metro: Pigalle
54 rue Jean-Baptiste Pigalle. Inträde: Gratis. Öppet: 22-05
.
Dynamisk gayvänlig klubb i en cool källarlokal vid Pigalle, som på kort tid förvandlats till populärt nattlivscenter. Här dansas till härliga discovibbar!


The Cobrasnake och jag på klubb i Paris.

Har ni fler frågor på klubbar i Paris? Eller vill ni ha ett annat tips- skriv det i kommentarsfältet så ska jag besvara er!

TRANSLATION: My five, clubs in Paris.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar